Aktuális hírek

Könyvespolc


Az egyszerű böngészés érdekében ABC sorrendben kategorizáltuk a tartalmat. Így, az adott író nevének kezdőbetűje alapján csak válaszd ki azt a listát, amelyen nézelődni szeretnél! A listákon látható könyvek közül bármelyiket elkérheted tőlünk emailben! Reméljük, lesz olyan könyv, ami felkelti az érdeklődésed!

Fontos tudnivalók - olvasd el, mielőtt könyvet kérnél tőlünk!

  • Az adott listákon először a folytatásos, majd az egykötetes történeteket tüntettük fel. Ezáltal könnyedén átláthatod, hogy egy adott sorozatnak mely kötetei vannak a birtokunkban, továbbá hogy milyen egykötetes történetek találhatóak az oldalon. A könyvcímekre kattintva elolvashatod a tartalmukat is!
  • A több kötetes történetek egy bejegyzésben találhatóak meg! A Könyvespolcon természetesen kötetenként és részenként listáztunk minden egyes könyvet, viszont az átláthatóbb és rendszerezettebb tartalomért, a sorozatok és trilógiák egy bejegyzésben vannak jelen az oldalon. Ennek tekintetében, a főoldalon megjelenő könyveket is figyelmesen nézd át, mert lehet, hogy egy bejegyzés több könyvet is tartalmaz és nem csak az a könyv van a birtokunkban, amelyiknek a borítóképe vagy címe megjelenik a bejegyzésnél. Ez fontos lehet akkor is, amikor egy adott sorozatnak vagy trilógiának újabb részét töltjük fel. Ilyenkor a már meglévő bejegyzést frissítjük, amit aztán új bejegyzésként tesszük közzé az oldalon.
  • A Könyvespolcra kerülő legújabb könyveket az Aktuális hírek menüben követheted nyomon, illetve a Főoldalon, ahol időrendi sorrendben kerülnek fel egymás után a bejegyzések. Elsőként mindig a legfrissebb bejegyzést láthatod.
  • Ha nem szeretnéd végig böngészni a listákat, akkor érdemes használnod a Főoldalon megjelenő Keresősávot, ahová beírhatod a könyv címét vagy az író nevét, és az oldal máris felhozza neked a lehetőségeket!
  • Meg is találtad, amit szeretnél? Írj nekünk emailt a kiválasztott könyvek pontos címével, szerzői névvel együtt, és mi készséggel elküldjük Neked!
  • Van olyan könyv, ami nem szerepel a listán, de szeretnéd, hogy megkeressük Neked? Írd meg emailben vagy a Könyvkérés menüpontban, amire szükséged lenne!

Elérhetőségünk: elolvaslak.blog@gmail.com


Előre is köszönjük, hogy kéréseddel hozzánk fordultál!
Könyvböngésző – Keress rá írói név által, vagy a címkéknél kategória szerint
A B C D E F G H I J K L M N P R S T V W Z

Könyvkategóriák

adaptáció állatbarát állattörténet álom amnézia apokalipszis arany pöttyös átdolgozás balett barátság bérgyilkos betegség bibliai birtoklás boldogság boszorkány bűnüldözés cool selection család családtörténet dark fantasy dark romance démon detektívregény disztópia divat dokumentumregény dráma egyetem elbeszélés életfilozófia életmód életmű életrajz életregény elolvastuk emberi sorsok erotikus erőszak etológia ezotéria fantasy fejlődésregény filmadaptáció filmkönyv fine selection függőség gasztroregény grand selection gyász gyermekirodalom gyermekkor gyilkosság háború hard selection heroikus fantasy horror humoros időutazás ifjúsági igaz történet illusztrált írástechnika iskola ismeretterjesztő jövőkutatás kaland kalóz kamaszkor karácsony könyvajánló középiskola középkor krimi kristály pöttyös lélektan levélregény LOL low fantasy maffia mágia memoár misztikus mitológia monológ művészet new adult novella női sors nyomozás önéletrajz önfejlesztés öngyilkosság önismeret paranormális párkapcsolat politika posztapokaliptikus pszicho-thriller pszichodráma pszichológia rasszizmus rázós könyvek regény regényírás rejtély rémtörténet romantikus rubin pöttyös sci-fi sorozatgyilkosság spirituális sport szatíra szellemek szerelem szeretet szocializmus szürrealizmus társadalom thriller titkosszolgálat török történelmi tragédia urban fantasy utazás vallás varázsló vers viking viselkedéstan visszaemlékezés vörös pöttyös western young adult zafír pöttyös zaklatás zene

Ad Banner