Aktuális hírek

Postaláda


Átböngészted a Könyvespolcot és van olyan könyv, amit nem találtál a listán? 
Szeretnéd, hogy megkeressük és elérhetővé tegyük?


Bár sok könyv található a Könyvespolcon, mi sem ismerünk minden sorozatot vagy történetet, így lehet, hogy amit keresel, nem található meg nálunk. Ezen menüpont alatt, írd meg nekünk kommentben, hogy mire lenne szükséged és mi igyekszünk teljesíteni a kérésed! Add meg a pontos könyvcímet, írói névvel együtt és utánanézünk! Ha valamire sikerült rábukkannunk, a Főoldal és Könyvespolc mellett a Hírek menüpontban is láthatod majd feltüntetve, újdonságként! Kérjük, csak abban az esetben írj nekünk üzenetet, ha a kommenteknél NEM látható az a könyv, amit kérnél tőlünk. Ha már szerepel, NE írj újra kommentet, hiszen más kérése alapján már keressük! 

Köszönjük, hogy kéréseddel támogatod a Könyvespolc bővülését, hogy minél több és érdekesebb történettel gazdagodhasson!

12 Hozzászólás

 1. Sziasztok!

  Julie James FBI sorozatának az első és a harmadik részét keresem.
  Julie James: A hamis partner
  Julie James: Gyakorlat teszi a mesterkedőt
  A második rész (Az a gyanúm, szerelem) megvan, ha szeretnétek el tudom küldeni

  Előre is köszönöm.
  Zsuzsa

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megkaptuk az emailt, vissza is írtam! :) Köszönjük!

   Törlés
 2. Sziasztok!
  Fatima Melek Hürrem Bozorkánya és a Szulejmán szíve című könyveit keresem.

  Előre is köszönöm

  Cara

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Cara

   Köszönjük a kérésed! Rajta leszünk a két könyv megkeresésén! Addig is felvesszük őket ide, a megkeresendő könyvek listájára és amint megtaláltuk őket, látni fogod a főoldalon és az Aktutális könyveknél is! :)

   Törlés
 3. Tami Hoag A titkok sírba szállnak című könyvét szeretném kérni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megkaptuk a leveled emailben és el is küldtük a kért könyvet! :)

   Törlés
 4. Sziasztok, a Blackstone 3. része és a Hacker sorozat 5. része érdekelne. Tudnátok segíteni? Orshi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Orshi!

   Raine Miller - Blackstone-affér sorozatának 3. kötete nem jelent még meg, és nem is valószínű, hogy lesz. Meredith Wild - Rád kattanva sorozatának 5. kötetét megtaláltam, még a mai nap folyamán felteszem az oldalra. De... légyszíves, a jövőben, ha könyvkéréssel fordulsz hozzánk, pontosan add meg az író nevét és a könyv címét, mert nekem is egyszerűbb utánanéznem, ha tudom, mit keresek. Az elsőnél sem adtál meg nevet, a másiknál meg a sorozat angol megnevezését használtad, amiből megint csak nem derül ki, hogy ki az író és milyen könyvről van szó. Pontatlan kérésekkel nem tudok mit kezdeni. Köszönöm a megértésed!

   Törlés
 5. Sziasztok!
  Nagyon keresem :( megmentenétek vele, mert már eszi a kíváncsiság az oldalamat...

  Eljön - Egy sorozatgyilkos, aki eljön a csontjaidért
  Fiona Cummins

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Tori!

   Igyekszem a nyomára bukkanni! Amint elérhető lesz, felteszem a blogra is!
   Köszönöm a türelmed!

   Törlés
 6. Szisztok!

  P. D. James: A ​halál jár Pemberley-ben könyvet keresem.
  Kérlek segítsetek, egyenlőre nem találtam meg sehol letölthető formátumban.
  Köszönöm!
  Zsuzsa

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Feltöltöttem! :) Emailben pedig elküldtem neked!

   Törlés

Könyvböngésző – Keress rá írói név által, vagy a címkéknél kategória szerint
A B C D E F G H I J K L M N P R S T V W Z

Könyvkategóriák

adaptáció állatbarát állattörténet álom amnézia apokalipszis arany pöttyös átdolgozás balett barátság bérgyilkos betegség bibliai birtoklás boldogság boszorkány bűnüldözés cool selection család családtörténet dark fantasy dark romance démon detektívregény disztópia divat dokumentumregény dráma egyetem elbeszélés életfilozófia életmód életmű életrajz életregény elolvastuk emberi sorsok erotikus erőszak etológia ezotéria fantasy fejlődésregény filmadaptáció filmkönyv fine selection függőség gasztroregény grand selection gyász gyermekirodalom gyermekkor gyilkosság háború hard selection heroikus fantasy horror humoros időutazás ifjúsági igaz történet illusztrált írástechnika iskola ismeretterjesztő jövőkutatás kaland kalóz kamaszkor karácsony könyvajánló középiskola középkor krimi kristály pöttyös lélektan levélregény LOL low fantasy maffia mágia memoár misztikus mitológia monológ művészet new adult novella női sors nyomozás önéletrajz önfejlesztés öngyilkosság önismeret paranormális párkapcsolat politika posztapokaliptikus pszicho-thriller pszichodráma pszichológia rasszizmus rázós könyvek regény regényírás rejtély rémtörténet romantikus rubin pöttyös sci-fi sorozatgyilkosság spirituális sport szatíra szellemek szerelem szeretet szocializmus szürrealizmus társadalom thriller titkosszolgálat török történelmi tragédia urban fantasy utazás vallás varázsló vers viking viselkedéstan visszaemlékezés vörös pöttyös western young adult zafír pöttyös zaklatás zene

Ad Banner