Aktuális hírek

Információk az oldalról


~ ° ~
Hogyan tájékozódj?

A blog tartalmát menüpontok szerint rendszereztük, így könnyebben átláthatod a feltett bejegyzéseket és témákat. Ezeket a blog modulsáv részében találod, mint Könyvajánló, Könyvespolc, Postaláda, Ti Írtátok és Vendégkönyv. Ha megtekinted őket, bővebb leírást is találsz az adott menüponton belül, hogy melyiket hogyan használhatod.
Az Aktuális hírek menüpont is fontos részét képezi az oldalnak, itt láthatod a legfrissebb híreket és történéseket, amelyet folyamatosan frissítünk. Akár emailben is feliratkozhatsz az oldal követésére - ezt szintén a modulsávban tudod megtenni -, ha szeretnéd, így emailben értesülhetsz az új bejegyzésekről.

~ ° ~
Milyen témájú könyvajánlókat olvashatsz?

Az oldal megalakulásának ötletét a közös, könyvek- és olvasás iránti szeretetünk adta, melyeket immár nem csak egymás között osztunk meg, hanem Veletek, olvasókkal is. Ez az oldal egyik fő bejegyzés sorozata, a könyvajánlók, melyeket felváltva hozunk az oldalra. Míg egyikünk az ifjúsági vagy éppen fantasy jellegű történeteket részesíti előnyben, addig a másikunk otthonosan mozog a new adult könyvek, vagy thriller világában, így különböző témájú könyvajánlókat hozunk majd, ezzel még színesebbé, változatosabbá téve a blog bejegyzéseinek tartalmát. A Könyvajánló menüpontban láthatod, hogy eddig milyen könyvekről írtunk véleményt.


~ ° ~
Hogyan böngészhetsz az oldalon?

A felkerülő könyveket a főoldalon is figyelemmel követheted, de az oldal alján, a Könyvböngészőnél célzottan is rákereshetsz írói név alapján arra, ami érdekel. Itt az írók kezdőbetűi által csoportosítottuk a könyveket, ezáltal adott listákon nézelődhetsz. A listákon belül külön-külön láthatod az egykötetes, valamint a több részes történeteket, így még egyszerűbb a keresgélés. A könyvcímekre kattintva a történetek tartalmát, leírását olvashatod el, ha esetleg nem ismernéd és szeretnéd tudni, miről szól, továbbá az oldal alján kulcsszavak által is kutathatsz, ha egy adott témában böngésznél az oldalon - például csak krimiket vagy ifjúsági könyveket.


~ ° ~
Hogyan kérheted el a könyveket?

A Könyvespolc listáin található könyvek bármelyikét elkérheted! Böngészd át a tartalmat,  találd meg a neked megfelelő könyveket, amelyeket elolvasnál és írj az alábbi elérhetőségre, mi pedig készséggel elküldjük Neked a kért könyvet/könyveket.

 Kérjük, az emailben pontosan tüntesd fel az adott író nevét és a könyv címét! 

elolvaslak.blog@gmail.com


Megjegyzés: az oldalon lévő bejegyzéseket kétféleképp különböztetjük meg: vannak a könyvespolra szánt könyvek, és a könyvajánlók, azaz az Elolvastuk megnevezésű könyvek. Ezek legtöbb esetben fedik egymást - tehát megtalálható az ajánlott könyv a Könyvespolc listáján is -, ellenben vannak olyan könyvek, amelyeket mi nyomtatott formában olvastunk, de nem találhatóak még meg az interneten, így az oldalunkon sem. Ez függ a megjelenéstől, továbbá, hogy mennyire számít újdonságnak. Ezeket is igyekszünk minél hamarabb elérhetővé tenni az oldalon! Az általunk véleményezett és olvasott könyvek összegzését, értékelését az Elolvastuk menüpontban találod!


~ ° ~
Mindenképp tudasd velünk!

Az oldal tartalmát igyekszünk pontosan megjeleníteni. Ezalatt értendő az írók és könyvcímek helyes megnevezése, illetve használata, amely egyrészt tükrözi a mi munkánkat is, hiszen szeretnénk, ha az oldal precíz és minőségi lenne, másrészt pedig könnyebbé teszi az oldalon való keresést is, hiszen ezáltal Te is pontos információk alapján tudsz böngészni a könyvek között. Persze, mi is tévedhetünk és hibázhatunk, így kérnénk, hogyha bármilyen elírást észlelsz, jelezd felénk! Amelyik bejegyzésnél pontatlanságot, elírást tapasztaltál, esetleg nem jól írtuk az adott író nevét, vagy a könyv címét, ahhoz a bejegyzéshez írj kommentet, és mi javítjuk! Észrevételeid megosztására a Vendégkönyv menüpontban is lehetőséged van! Segítséged előre is köszönjük!

~ ° ~

Ha valamire nem kaptál választ, keress meg minket emailben, vagy írj a Vendégkönyv menüpontba! Köszönjük, hogy elolvastad a blogleírásunkat! Reméljük, hogy szívesen és rendszeresen látogatsz majd vissza hozzánk! 

Jó olvasást és böngészést kívánunk az oldalon!

Barbi és Szatti
Könyvböngésző – Keress rá írói név által, vagy a címkéknél kategória szerint
A B C D E F G H I J K L M N P R S T V W Z

Könyvkategóriák

adaptáció állatbarát állattörténet álom amnézia apokalipszis arany pöttyös átdolgozás balett barátság bérgyilkos betegség bibliai birtoklás boldogság boszorkány bűnüldözés cool selection család családtörténet dark fantasy dark romance démon detektívregény disztópia divat dokumentumregény dráma egyetem elbeszélés életfilozófia életmód életmű életrajz életregény elolvastuk emberi sorsok erotikus erőszak etológia ezotéria fantasy fejlődésregény filmadaptáció filmkönyv fine selection függőség gasztroregény grand selection gyász gyermekirodalom gyermekkor gyilkosság háború hard selection heroikus fantasy horror humoros időutazás ifjúsági igaz történet illusztrált írástechnika iskola ismeretterjesztő jövőkutatás kaland kalóz kamaszkor karácsony könyvajánló középiskola középkor krimi kristály pöttyös lélektan levélregény LOL low fantasy maffia mágia memoár misztikus mitológia monológ művészet new adult novella női sors nyomozás önéletrajz önfejlesztés öngyilkosság önismeret paranormális párkapcsolat politika posztapokaliptikus pszicho-thriller pszichodráma pszichológia rasszizmus rázós könyvek regény regényírás rejtély rémtörténet romantikus rubin pöttyös sci-fi sorozatgyilkosság spirituális sport szatíra szellemek szerelem szeretet szocializmus szürrealizmus társadalom thriller titkosszolgálat török történelmi tragédia urban fantasy utazás vallás varázsló vers viking viselkedéstan visszaemlékezés vörös pöttyös western young adult zafír pöttyös zaklatás zene

Ad Banner