Könyvespolc - Elolvas-Lak

Könyvespolc


Az egyszerű böngészés érdekében ABC sorrendben kategorizáltuk a tartalmat. Így, az adott író nevének kezdőbetűje alapján csak válaszd ki azt a listát, amelyen nézelődni szeretnél! A listákon látható könyvek közül bármelyiket elkérheted tőlünk emailben! Reméljük, lesz olyan könyv, ami felkelti az érdeklődésed!

Fontos tudnivalók - olvasd el, mielőtt könyvet kérnél tőlünk!
  • Az adott listákon először a folytatásos, majd az egykötetes történeteket tüntettük fel. Ezáltal könnyedén átláthatod, hogy egy adott sorozatnak mely kötetei vannak a birtokunkban, továbbá hogy milyen egykötetes történetek találhatóak az oldalon. A könyvcímekre kattintva elolvashatod a tartalmukat is!
  • Az egykötetes történeteknél értelemszerűen egyetlen bejegyzésben tüntettük fel a tartalmat, viszont a trilógiák és a sorozatok esetében más megoldást alkalmaztunk. A Könyvespolcon természetesen részleteztük és kötetenként tüntettük fel a folytatásos történetek részeit, viszont a címeken belül tapasztalhatod majd, hogy egy adott sorozat részeinek tartalmát egyetlen bejegyzésben olvashatod el. Így sokkal áttekinthetőbb, hogy mely kötetek tartoznak egy szériába.
  • A Könyvespolcra kerülő legújabb könyveket az Aktuális menüben követheted nyomon, illetve a Főoldalon, ahol időrendi sorrendben kerülnek fel egymás után a bejegyzések. Elsőként mindig a legfrissebb bejegyzést láthatod.
  • Ha nem szeretnéd végig böngészni a listákat, akkor érdemes használnod a Főoldalon megjelenő Keresősávot, ahová beírhatod a könyv címét vagy az író nevét, és az oldal máris felhozza neked a lehetőségeket!
  • Meg is találtad, amit szeretnél? Írj nekünk emailt a kiválasztott könyvek pontos címével, szerzői névvel együtt, és mi készséggel elküldjük Neked!
  • Van olyan könyv, ami nem szerepel a listán, de szeretnéd, hogy megkeressük Neked? Írd meg emailben vagy a Könyvkérés menüpontban, amire szükséged lenne!

Elérhetőségünk: elolvaslak.blog@gmail.comElőre is köszönjük, hogy kéréseddel hozzánk fordultál!