Könyvespolc: Raine Miller - Blackstone-affér (trilógia) - Elolvas-Lak

2017. augusztus 28., hétfő

Könyvespolc: Raine Miller - Blackstone-affér (trilógia)

Raine Miller - Meztelenül

Brynne ​Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben. Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét? 

„Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép miatt. Egy gyönyörű amerikai lány fényképe miatt.” – Ethan Blackstone


Raine Miller - All In

A Blackstone-affér második része! Veszély leselkedik hőseinkre. Ezért a szerelemért azonban érdemes harcolni. A férfi kész mindent feltenni egy lapra.

Ethan Blackstone-nak komoly problémája akadt. Brynne bizalma megingott benne, ezért elhagyta. Ethan azonban nem hajlandó nélküle élni, mindent megtesz azért, hogy visszakapja szépséges amerikai barátnőjét. A szenvedély kettejük között kirobbanó, azonban a múlt dermesztő árnyai tönkretehetik közös életüket. A politikai fenyegetés eléri Brynne-t, Ethannak pedig minden erejére és ügyességére szüksége lesz, hogy még időben meg tudja védeni szíve hölgyét a veszélytől, amely akár örökre elválaszthatja egymástól hőseinket. Vajon képes lesz Ethan kitépni Brynne-t múltja félelmetes szorításából? Érezheti még a lány testének melegségét, élvezheti valaha teljes bizalmát? Szerelmi bánatában Ethan mindent megtesz azért, hogy elnyerje Brynne szívét. Bármit vállal, hogy megmenthesse. Mindent föltesz egy lapra.

Raine Miller - Tágra nyílt szemek
Rajongói fordítás

Egy szerelem, amely a szétzúzás szélén áll. Egy örök küzdelem, hogy ez a szerelem mégis életben maradjon. Nagy meglepetés vár Ethanre és Brynne-re, miközben próbálnak alkalmazkodni ahhoz, amit a sors eléjük gördít. A múltbéli démonok azzal fenyegetik őket, hogy tönkreteszik a szenvedéllyel összekovácsolt kapcsolatukat, még ha ők meg is fogadták, hogy semmi sem állhat közéjük. Egy igazán fájdalmas veszteség összekapcsolva egy jobb jövő ígéretével, rávilágít arra, hogy mi is fontos számukra, de vajon lehetséges lesz-e túllépni a fájdalmas múlton, ami folyton kísérti a szerelmeseket? Valaki ott lapul a sötétben, gonosz terveket sző, miközben ott van a 2012-es Londoni Olimpia is, hogy elterelje a figyelmet.
Brynne és Ethan a teljes megsemmisülés és veszteség szélén áll, ahogy egyre nagyobb lesz a tét. Vajon engednek az irányításukat vesztett helyzeteknek, vagy mindent beleadva harcolnak, hogy megmentsék egymást, így elnyerve a közös jövő reményét?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése